Програмен модул

АромаЕнциклопедия

*достъпен само за платена версия

„АромаЕнциклопедия“ е програмният модул на ВедаПулс, който позволява на специалиста след 5-7-минутно изследване на сърдечния ритъм да формулира индивидуална програма за ароматерапия въз основа на каноничното описание на лечебните растения от гледна точка на Дравия Гуна в аюрведическата практика, Материя Медика в Китайска хербология и лечебни свойства на растението от гледна точка на клиничната западна билкова медицина и натуропатия.

Програмният модул „АромаЕнциклопедия“ се състои от 2 раздела и АРТ- обучение.

Аромарейтинг

е предназначен за самостоятелно разработване от специалиста на индивидуален ароматен състав за коригиране на соматични и психосоматични разстройства въз основа на анализа на конституционното съответствие, както и силата и посоката на въздействието на енергията на етеричните масла.

АромаЕнциклопедия

многостепенен интерактивен справочник, който ви позволява да изясните някои от лечебните свойства на избраното етерично масло въз основа на анализа на класификационните категории, приети в Аюрведа, ТКМ и западната клинична ароматология.

Арома-респираторен тренинг

уникална техника, съчетаваща ароматерапия, дихателни практики и съвременни технологии за обективно визуализиране на функционалното състояние на човек по време на терапията.

АромаЕнциклопедия

Арома-респираторен тренинг

• ART-технологията съчетава три важни процеса в работата на ароматерапевта:
разработване на индивидуален сценарий за дихателно обучение с променливи фази на дихателния цикъл;
формирането на индивидуален ароматен състав, като се отчита конституцията на пациента и настоящото заболяване;
Обективен анализ на ефективността на ароматерапията в реално време чрез оценка на функционалното състояние на човек с апарата ВедаПулс.
• Възможностите на софтуерен модул Медитация при провеждане на ART-технология:
установяване на индивидуален модел на дишане с задаване на времевите характеристики на фазата на вдишване, фазата на задържане на дъха, издишване, фаза на задържане при издишване, което определя дълбочината и честотата на дихателните движения;
графична и аудио визуализация на превключване при дихателните фази, което улеснява специалиста и пациента да контролират правилността на обучението по АРТ;
визуална част от обучението за пациента под формата на мултимедиен сюжет на разцъфващо цвете;
визуална част за специалиста под формата на динамика на кардиоинтервалограма и ЕКГ сигнал;
анализ в реално време на няколко сложни показателя: жизнено енергийно ниво на пациента, нивото на стрес, баланса на системите за възстановяване и мобилизирането на енергийни ресурси.

За кого е предназначен програмния модул АромаЕнциклопедия?

Програмния модул АромаЕнциклопедия е полезен за всички специалисти, които използват методите на традиционната медицина в своята практика и консултират в областта на здравословния начин на живот.

Искате ли да купите модул или да го получите за тестване?
Пишете ни

    Запишете се