ВЕДА БИОТИК

Твоя път към активно дълголетие

Съвременният човек е принуден постоянно да се справя с различни агресивни фактори както в околната среда (качеството на храната и водата, консервантите, замърсяване на околната среда), така и в социалния живот (стрес, нарушения в начина на живот, храненето и съня), които причиняват сложни изменения в състоянието на чревната флора.

Небалансираното хранене, рафинираните храни и липсата на достатъчно хранителни фибри и източници на млечнокисели бактерии води до нарушаване на съотношението на B/F бактериите в нашето тяло. Увеличаващите се неблагоприятни фактори в начина на живот като нарушения сън и постоянният стрес водят до нарушаване в състава на микробиота и появата на условно-патогенни бактерии. Всичко това води до ендоинтоксикация на организма и до развитие на различни заболявания.

НО ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ СА РЕШИМИ!

За да запази уникалния баланс на микрофлората, съвременният човек се нуждае от постоянен прием на млечнокисели продукти, продукти, съдържащи пребиотици, както и от хранителни добавки, съдържащи живи пробиотици (полезни бактерии).
„ВедаБиотик“ е иновативен препарат, разработен от руски учени от научно изследователския институт – “Академгородок” в Новосибирск, който позволява състоянието на микрофлората да бъде държано под пълен контрол и така да се профилактира развитието на много заболявания и и да се удължи живота на човека.

vedabiotica - biokvant.net

11 щама бактерии

Балансираната и взаимно усилващата се формула от бифидо и лактобактерии осигурява необходимото разнообразие от бактерии в чревния тракт.

Над 6.5 млрд. бактерии

Учените са установили, че за качествената колонизация се изисква наличието на над 1 млрд. бактерии. „ВедаБиотик“ съдържа 7 пъти повече от необходимия минимум.

„Да“ за вегетарианците

Продуктът е адаптиран за прием от хора, консумиращи само вегетариански храни.

3 пребиотика

Бактериите трябва да се разрастват. За целта, в пробиотичната формула изначално са въведени комплексни хранителни вещества за бързо размножаване на правилните бактерии.

КОГА Е НУЖЕН „ВедаБиотик“?

При комплексна терапия и нарушения на липидния (повишен холестерол и триглицериди) и въглехидратен обмен (диабет, нарушена глюкозна толерантност), наднормено или поднормено телесно тегло.

За подобряване състоянието на микрофлората и синтезиране на незаменими вещества при хора, придържащи се към специални видове хранене (вегетарианство, веганизъм, суровоядство и др.).

За поддържане правилен баланс на необходимите хранителни вещества при хора в напреднала възраст, както и при смяна на типа хранене, дневен режим при деца и възрастни (например: пътуване зад граница).

За повишаване резистентността на организма към простудни заболявания при често боледуващи деца и възрастни; за подобряване състоянието при различни алергии (хранителни, кожни).

При хронични заболявания на стомашно-чревния тракт, особено при заболявания на черен дроб, жлъчния мехур и задстомашната жлеза, при нарушена чревна перисталтика (особено при запек).

При лошо храносмилане (малдигестия), както и хранителна непоносимост (към лактоза, глутен) в комбинация с ензими (особено при симптоми на диария или запек).

За подобряване на състоянието при значително стресово и физическо натоварване, състояния на психоастения и подобряване качеството на съня.

При прием на хормонални препарати, орални контрацептиви, нестероидни противовъзпалителни средства, различни сорбенти и слабителни, алкохол.

За възстановяване на чревната микрофлора след антибиотична, хормонална, лъчева и химиотерапия.

За предотвратяване на интоксикационни увреждания на организма при хора, работещи в условия на вредни производствени помещения или в неблагоприятна околна среда.

Иновативният мултисимбиотик VedaBiotic може да стане част от вашия бизнес.

Ние ви предлагаме

Изгодни условия

Сътрудничеството с нас ви осигурява изгодни условия за закупуване на пробиотика с цел продажбата му на дребно в рамките на вашия бизнес… Маржът между покупната и продажната цена, както и предлаганите от нас допълнителни услуги, създават отлична доходност за частни медицински центрове, аптеки и други видове бизнес, свързан с актуалната тема за здравето.

Иновация

Уникалната формула, разработена от един от водещите фармацевтични центрове в Русия (Академгородок) извежда мултисинбиотика „ВедаБиотик“ извън пределите на конкуренцията, включително и по отношение на вече известните брандове на пазара. Високоефективният комплекс е формиран от 10 щама; 6,5 милиарда бактерии във всяка капсула, както и от уникално подбрани пребиотици.

Готови решения

Нашите научни консултанти са разработили готови решения за начините на използване и дозировка на синбиотика „ВедаБиотик“ в зависимост от нуждите на потребителя. Този подход позволява продукцията да бъде продавана достатъчно бързо, като осигурява на потребителя максимален ефект.

Обучение

Ние сме подготвили цикъл уебинари и обучаващ курс, който дава възможност на лекарите да преценят кога и как да предписват препарата, какви са спецификите на въздействието му върху микробиотата посредством подробно разглеждане на всеки щам. Разработили сме също така специално методическо пособие, което да улесни лекарите при стартиране на работата им с пробиотика „ВедаБиотик“ и така да се ориентират бързо в описаните по-горе специфики.

Позвънете ни ние ще разкажем за нашите продукти и ще отговорим на вашите въпроси.

Искате да закупите или да получите повече информация?
Пишете ни