Програмен модул

Динамика

„Динамика“ програмно експертно разширение предназначено за оценка на промените както на едно така и на много изследвания за проследяване на моментни промени при терапия или динамиката на промяната при периодични проследяващи изследвания.

Модулът работи в два режима:

Онлайн динамика

За да оцените динамиката по време на проучването, трябва да преминете в режим „Индекси“ докато записвате сигнала. Превключването на режима става като се превключи на прозореца регистриращ ЕКГ сигнала с бутона (сигнал / индекси) който се намира в долния ляв ъгъл на екрана.
Този режим ще бъде полезен за специалисти, за които е важно да се види реакцията на организма по време на терапевтична експозиция. В този режим са показани промени на такива важни параметри като запаса на жизненост (обща енергия), индекс на напрежение, съотношение на мобилизиращи и възстановяващи сили.

Офлайн динамика

Създаден за оценка на динамиката между няколко прегледа, главно за изследване на динамиката на функционалното състояние на пациента през целия курс на лечение. Модулът ви позволява да сравнявате няколко параметъра на една графика наведнъж (например енергията на сдвоени меридиани), което дава възможност за по-ясно показване на модела. Можете да видите резултатите не само под формата на графики, но и под формата на таблици и хистограми за разпространение, което ви позволява да анализирате по-добре състоянието на пациента. Плъгинът Динамика е полезен за онези специалисти, които работят с редовни пациенти, които имат VedaPuls Home и редовно им изпращат своите прегледи, използвайки модула за синхронизация.

Възможности

За да изучите динамиката между няколко проучвания, отидете на раздела „Динамика“, маркирайте необходимите изследвания в списъка на изследвания и след това изберете необходимите параметри. Графиките се начертават автоматично. Възможно е да се начертаят графики по две оси. Това е полезно, ако сравнените параметри варират в различни и много широки диапазони.
Важно е, че когато изграждате графики, можете да избирате всякакви индекси и параметри, тоест да използвате абсолютно всички данни, които са представени в модулите, включени в секцията „Резултати от проучването“.

За кого е предназначен програмния модул Динамика?

Диагностичен софтуерен модул Динамика е полезен за всички специалисти, които използват методите на традиционната медицина в своята практика и консултират в областта на здравословния начин на живот.

Искате ли да купите модул или да го получите за тестване?
Пишете ни

    Запишете се