Грижа за вашия Бизнес

Превантивни диагностични услуги и програми

Невронауката е естествен източник на вдъхновение и мотивация за професионално израстване и развитие. Всяка година организациите инвестират милиарди в нови обучения за своите служители, които не успяват да дадат желаните резултати. Основната причина е неразбирането как да бъде постигната трайна и устойчива промяна в отделния човек и неговото съзнание. За да бъде трайна, всяка промяна изисква стимулиране на физично, химично и биологично ниво и най-важния фактор продължителност и повторение за да се получи  трансформация на нервните пътища в мозъка.

Това отговаря въпроса – Защо не получаваме по-добри резултати за нашия бизнес?
Разширяването на вашия бизнес и личната удовлетвореност на вашите служители на работното им място не винаги се постигат чрез външни стимули, бонуси и награди. Големите мотивационни семинари за кариерно развитие и личностно израстване могат да звучат страхотно, но реалността е, че в дългосрочен план не ви остава нищо повече от временна мотивация, която невронауката нарича халюцинация. Невронауката има отговор за това, посредством програмна репетиция която повишава психокинетичните и кибернитични способности на човешкия мозък което е производна качествена промяна във времето на всички нива.

Днес на пазара има много услуги и обучения като всички са добри в определен смисъл. На днешния работодател не са му достатъчни гръмки обещания и добре направени презентации. Нужни са му ДОКАЗАТЕЛСТВА за ефективността на предложения му продукт.

Именно с това разполагаме ние с доказателствен доклад на всяко ниво от нашата работа. Знаем, че всички са доволни при получаването на неопровержими доказателства и видимо защитена с резултати инвестиция.

Нашият екип от експерти се създаде във времето на постоянни ангажименти работейки заедно. Общата ни работа даде неоспорими доказателства и разбране, че житейските ни срещи не са случайни. Така се създаде симбиоза която години ни държи заедно устремени в една посока в помощ на личността.
Наш неотлъчен помощник даващ доказателствените материали за нашата научна дейност се превърна в неопровержимото доказателство пред собственици и управители на компании.

ВедаПулс е експертна система, позволяваща ни да преценим функционалното състояние на човека и да разработим индивидуални препоръки за личността.

Не е тайна, че като най-голяма трудност в коучинг тренингите се очертава недостигът на знания на преподаващите, и липса на дългосрочно изчерпателно образование. Нерядко, срещано е използване на информация научена на презентации и семинари от своите треньори  от горните нива или често срещания сценарии копи-пейст от нерегламентирани интернет източници. Именно затова, немаловажен фактор  е наличието на информационни канали което в случая е Академичната среда с нейните безспорно доказани методики и беспирен лабораторен информационен поток от първа ръка.

Благодарение на съвременните технологий ние сме сред инивативните консултанти предлагащи услуги в крак с времето.

С нашия експертен екип и експертната система ВедаПулс, запълваме липсващото звено на неопровержимото доказателство за лидерите в бизнеса. Който умее да доказва, той умее да поддържа с отговорност, постоянство и минимален риск на новите предизвикателства.

Как се случва всичко това?

След петминутното ЕКГ изследване на сърдечния ритъм, програмата ВедаПулс анализира функционалното състояние на клиента и изработва индивидуална  програма за възстановяване, включваща подходящи за него  йога, физическа култура, масаж, медитация, дишане, хранителни добавки, превантивно програми за автолечение. В алгоритъма на програмата ВедаПулс са включени 160 от най-често разпространените болести. Получените препоръки са основани както на академичната медицина, така и на подходите от източната медицина (Аюрведа, тибетската медицина, традиционната китайска медицина). Тези препоръки съдържат персонално създадена програма предадена и презентирана с проследяване на нейната ефективност търпяща корекции във времето.

Нашите експертни програмни решения за усшешния бизнес:

Естествен мениджмънт на Аз-a в корпоративния свят – „Квантово Съзнание“ и „Израстване“

„ЕНДОЕКОЛОГИЯ на Личността“

Физическа активност в офиса

За повече информация или презентация.
Свържете се с нас