Програмен модул

Лайфстайл

„Лайфстайл“ – експертен софтуерен модул за „VedaPulse Professional“. След провеждането на пулсова диагностика, алгоритмите на VedaPulse определят един от десетте конституционни типа според Аюрведа и Традиционната китайска медицина и формират лични препоръки относно начина на живот. Препоръките включват ежедневни навици, хранене, грижите за тялото, вкусови препоръки, характерна физическата активност и др.

Първата стъпка към възстановяването е промяна или коригиране на обичайния ви начин на живот. Съвременният живот диктува бързи темпове, желанието да бъдем навреме неизбежно води до напрежение в тялото и стресови реакции. Разбирането на конституционните особености на тялото и вслушането в него, спазването на подходящо ежедневие, промяна на вкусовите предпочитания и регулирането на физическата активност според вашите характеристики ще допринесе за хармонизиране, и завръщане към вашата натурална природа, възстановяване на резервните способности на организма и устойчивост на стресови влияния.

„Лайфстайл“ е експертно приложение към програмата VedaPulse Professional. Описва индивидуалните особености в различни конституционни типове, дава препоръки относно ежедневните процедури, сезонните промени, вкусовите предпочитания, физическата активност, грижите за тялото.

Възможности на модула Лайфстайл

  • дава индивидуална характеристика на определен конституционен тип и формира психологическия профил и опис на конституционните предразположения към развитие на болести;
  • ви позволява да създадете препоръки относно дневния режим, естеството на хранителните и вкусови предпочитания;
  • създава индивидуални препоръки за грижа за тялото;
  • определя естеството на физическата активност и неините характеристики;
  • представлява идеалният дневен режим, характерен за вашия конституционен тип.

За кого е предназначен програмния модул Лайфстайл?

Програмния модул Лайфстайл е полезен за всички специалисти, които използват методите на традиционната медицина в своята практика и консултират в областта на здравословния начин на живот.

Искате ли да купите модул или да го получите за тестване?
Пишете ни

    Запишете се