Програмен модул

Рефлекторен масаж на краката

„Рефлекторен масаж на краката“ – предназначен да създаде препоръки за китайски масаж по рефлекторните зони на стъпалото.

След направено изследване програмата автоматично създава рецепта, която включва:

  • Списъкът на рефлексните зони, които трябва да се масажират;
  • Описание на местоположението на зоните и метод на масаж;
  • Нагледно нарисуван модел на краката с отделните области;

Рецептата може да се формира както за общото нормализиране на функционалното състояние, така и вземайки предвид заболяването което можете да изберете от група на заболяванията в нозологичния филтър, а след това да посочите и специфично заболяване. Получената рецепта може да бъде запазена във формат RTF, след което може да бъде отпечатана или записана на клиента върху електронен носител. Ръководен от тази рецепта, специалиста може едновременно да провежда оздравителен масаж на краката и да обучи пациента, каки да го прави сам.

Програмният модул „Рефлекторен масаж на краката“ е разработен на базата на китайската оздравителна система за масаж на рефлексивните зони на стъпалото. Според тази система всеки вътрешен орган на човек има съответна рефлекторна зона на стъпалото. Активирайки тези зони с помощта на масажа, те започват процеса на саморегулация в съответните системи на тялото. Китайският оздравителен масаж на рефлексните зони на стъпалото е ефективен начин както за предотвратяване, така и за лечение на много заболявания.

За кого е предназначен програмния модул Рефлекторен масаж на краката?

Програмния модул Рефлекторен масаж на краката е полезен за всички специалисти, които използват методите на традиционната медицина в своята практика и консултират в областта на здравословния начин на живот.

Искате ли да купите модул или да го получите за тестване?
Пишете ни

    Запишете се