Произведено от практикуващи специалисти. Предназначена за практикуващите специалисти. Създадено за Бизнеса

BioKvant – компания насочила фокус към здраве, образование и иновативни технологии базиращи се на древните познания и научно-технологичния прогрес.

BioKvant-предоставя решение за всеки бизнес свързан с здраве, красота, лечение и превенция.

Присъединете се

Симбиозата между Диагностична и рехабилитационна техника, Хранителни добавки, ДНК тестове и Образование са само малка част от основните инструменти който можем да дадем в ръцете на всеки Специалист работещ в конвенционалната и алтернативна медицина. Можем да дадем ноу-хау решения за създаване, допълване и разширяване на услугите във всеки Рехабилитационен и Медицински център както и в Холистични, СПА, Йога и Масажни центрове, работещи в сферата на услугите и превенцията на здравето.

VedaPulse


Станете партньор на BioKvant!

VedaPulse® е линия от софтуерни и хардуерни решения базирана на метода разчитане на вариабилността на сърдечния ритъм, и се явява диамант в света на традиционната медицина и холистичната медицинска практика.

VedaPulse® е пионер на пазара на HRV решения със силно пригоден софтуер за диагностика и рехабилитация. Флагманът сред нашите продукти е „VedaPulse® Professional“, хардуерно и софтуерно решение за цифров анализ на пулса, което прави работата на всеки холистичен специалист (практикуващ китайска традиционна медицина, аюрведа, тибетска медицина, хомеопатия, билколечение, натуропатия) простичка разходка в парка. VedaPulse® позволява обслужването на клиентите по-ефективно, както и предоставя индивидуални препоръки за диета, начин на живот, фитотерапия, ароматерапия, акупунктура, физиотерапия и други видове.
VedaPulse® открива нова бизнес страница на пазара с най-високо технологично решение което може да развие всеки тип източна и западна уелнес практика.

Получете примерен анализ VedaPulse® Professional

VedaBiotica


Станете партньор на BioKvant!

VedaBiotica® е нов иновативен мултисимбиотик с уникална формула разработена в еднин от водещите фармацевтични центрове в Русия- Академгородка – извежда мултисимбиотика ВедаБиотик извън пределите на конкуренцията в това число са всички известни брандове. Десет щама, 6,5 милиарда бактерий в капсула е уникално подобрения пребиотик формиращ високоефективния комплекс.

Можете да се включите работейки с VedaBiotica®, вие ще получите благоприятни условия за закупуване на пробиотик и вкарване в рамките на вашия бизнес увеличавайки маржовете от обемите на поръчките, допълнителните услуги създават отлична рентабилност като част от работата на частни медицински центрове, аптеки и други бизнеси, свързани с актуалната тема здраве.

VedaGenetics


Станете партньор на BioKvant!

VedaGenetics е проект който е в състояние да изведе на коренно ново ниво работата на специалиста по традиционни лечебни системи. Позволявайки ви да определите предразположението към различни видове заболявания или да си създадете обща представа за метаболитните процеси в организма, можете да предпишете на човек идеалния курс за профилактика на проблем и заболяване в комплект с обективна диагностична апаратура.
VedaGenetics ще допълни към вашата клиентска програма не само информация за генетичната карта на пациента, но и готови препоръки относно начина на живот, храненето, фито и ароматерапия, спорт, масаж, медитативни, дихателни практики и готов списък с хранителни добавки, препоръчани за конкретния пациент.

Получете примерен анализ VedaGenetics

VedaEducation


Станете партньор на BioKvant!

VedaEducation е проект покриващ най-слабата зона в създалата се обстановка в нашия свят. Повече от 20 години преподаваме на хората как да се обърнат към алтернативните методи на лечение и когато света се разтвори в тази посока се сблъска с ниско или частично квалифицирани специалисти поради масовите квалификационни центрове търсещи големи потоци от хора за по-високи доходи. Нашия опит ни демонстрира, че повечето специалисти имат сериозна нужда да допълнят себе си, за да защитят отговорно доверието на хората(техните клиенти).

VedaEducation допълва този вакуум като си сътрудничим със световни експерти в областта на традиционната медицина. Лекциите се провеждат на Английски, Руски и Български език. Като можете да гледате уебинари и обучения през устройство по ваш избор. Всички курсове са достъпни на запис и можете да ги гледате в удобно за вас време.

Малък списък с ключовите лектори при нас:

Dr. Oleg Sorokin – Novosibirsk, Russia
Dr. Partap Chauhan – India
Dr. Ram P. Manohar – India
Dr. Vasant Lad – Puna, India
Dr. Cornelis Peters – Netherlands
Dr. Nitin Agrawal – India
Dr. Narayanan Nambi – India
Prof. Dr. (Vaidya) Shekhar Annambhotla – USA
Dr. Svilen K Georgiev – Sofia, Bulgaria

Можете да гледате последния интернационален конгрес по пулсова диагностика VedaEducation

АГЕНТ

Препоръчвате BioKvant и получавате комисионни за продажби от вашите препоръки.

Дистрибутор

Инвестирате в наши продукти и покривате вашия пазар и дистрибуторска мрежа, даващо Ви по-високи маржове.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ КАТО НАШ ПАРТНЬОР

Уникален продукт на пазара

Днес не много компании предлагат на пазара продукти, които отговарят на нуждите на практикуващите холистична медицина и работят с добре познати условия. BioKvant е изключителен пример за добре проектирано решение, което е изградено от професионалисти за професионалисти. Всеки зона е създадена с познанията от Аюрведа, ТКМ, натуропатия, билколечение – вие го изречете!

Продажби и маркетингова поддръжка

Нашата маркетингова поддръжка ще ви помогне да успеете във всяка стъпка от пътя. Нашите партньори използват предварително изградени маркетингови материали, включително брошури, целеви страници, уебсайтове, видео материали и презентации. Стараем се постоянно да подкрепяме партньорите си, създаваме семинари и изложения на живо.

Тренинги & Техническа поддръжка

Забравете за техническата поддръжка на вашите клиенти! Нашите членове на техническата поддръжка са готови да помогнат на вашите клиенти, ако имат въпроси относно техническата страна или софтуера. Съсредоточете се върху генерирането на продажби, а не върху ежедневната рутина.

Гаранции и сертификация

Повече от 3500 специалисти в 58 страни по света използват системата всеки ден, за да подобрят практиката си. Нашата основна цел е да се уверим, че технологията представяна от нас работи безотказно, гарантирайки надеждност и незабавно удовлетворение на клиентите. Ние предлагаме 3 годишна пълна гаранция за нашето оборудване, защото надеждността има значение.

Оставете вашето запитване по-долу, как да станете наш партньор и да трансформирате бъдещето на традиционната медицина заедно с нас!