Програмен модул

Фитоенциклопедия

*достъпен само за платена версия

„Фитоенциклопедия“ е софтуерният модул на ВедаПулс, който позволява на специалиста да създаде персонализирана фито-рецепта за пациента след 5-7-минутно изследване на сърдечния ритъм, въз основа на математически алгоритми, които отчитат каноничното описание на лечебните растения от гледна точка на Дравия Гуна в аюрведическата практика, Материя Медика в Китайска хербология и лечебни свойства на растението от гледна точка на клиничната западна билкова медицина и натуропатия.

Програмният модул „Фитоенциклопедия“ се състои от 3 големи раздела

ФитоРейтинг

Той е предназначен за самостоятелно изработване от специалиста на персонализирана фито-рецепта въз основа на анализ на конституционното съответствие, както и вектора на сила и въздействие.

Фитоенциклопедия

Многостепенен интерактивен справочник, който позволява да се изяснят някои от лечебните свойства на избраното растение във фито-рецептата, въз основа на независим анализ на класификационните категории, приети в Аюрведа, ТКМ и западната клинична фармакология.

ФитоРейтинг

Автоматизиран алгоритъм за формиране на персонализирана фито-рецепта, водеща стъпка по стъпка специалиста посредством инструкции.

Възможно е едновременно търсене на необходимото лекарствено растение по съвкупността от описателни категории, приети в различни традиции. Важно е да се отбележи, че евристичният алгоритъм на модула работи на база анализ на многопараметрични критерии, разпределяйки инсталациите от трите списъка. Има няколко нива на адаптация, при които могат да бъдат разположени физиологичните процеси на пациента. Всяко ниво има свои собствени изисквания към свойствата на лечебните растения.

За кого е предназначен програмния модул Фитоенциклопедия?

Програмния модул Фитоенциклопедия е полезен за всички специалисти, които използват методите на традиционната медицина в своята практика и консултират в областта на здравословния начин на живот.

Искате ли да купите модул или да го получите за тестване?
Пишете ни

    Запишете се